Cauți Contabilitate in București?

Suntem o afacere de familie care oferă servicii de Contabilitate în București.

Ne diferențiem prin faptul că oferim servicii contabile executate personal de către noi cu viziunea antreprenorului, pentru antreprenori. Aceasta ne permite să avem o gândire analitică și o viziune pentru a obține rezultate bune pentru tine si afacerea ta, la fel cum ne gândim să obținem rezultate bune pentru propria noastră afacere.

Printre serviciile noastre se numără:

 • Înregistrarea documentelor contabile
 • Întocmirea registrelor contabile obligatorii
 • Pregătirea raportărilor fiscale
 • Întocmirea bilanțurilor semestriale si anuale
 • Consultanta fiscala
 • Servicii de salarizare

Sunt 7 valori în funcție de care ne ghidăm în prestarea serviciilor contabile:

 1. Competența: Căutăm tot timpul sa fim bine pregătiți și să avem cunoștințe solide despre legile fiscale și regulile contabile.
 2. Integritatea: Clienții au încredere în noi. Întotdeauna vorbim deschis, ce gândim – spunem, ce spunem – facem. Respectam întotdeauna principiile etice.
 3. Comunicarea: Comunicam clar și eficient cu tine, chiar din prima zi. Răspundem prompt la întrebări și preocupări.
 4. Atenția la detalii: Suntem atenți la orice detaliu pentru a ne asigura că toate informațiile și documentele sunt corecte și complete.
 5. Flexibilitate: Afacerile pot evolua rapid, de aceea este important sa acționăm flexibil pentru a ne putea adapta nevoilor tale.
 6. Responsabilitate: Știm ce facem si ne asumam responsabilitatea pentru munca noastră si pentru orice erori sau probleme care pot apărea.
 7. Servicii personalizate: Fiecare afacere este diferită, de aceea este important noi sa putem  oferi servicii personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale.

Suntem aici să te ajutăm,

FamiliaConta