Despre Familia Conta

Ne angajăm să adăugăm valoare și ne adaptăm pentru a răspunde mai eficient, mai util, mai în substanță.

Te ajutăm cu mai mult decât contabilitate, cu mai mult decât înregistrarea unor documente și pregătirea unor declarații, cu mai mult decât o interfață intre ANAF și afacerea ta.

Ești în Siguranță cu:

  1. Servicii de ContabilitateSalarizare si Consultanță fiscală.
  2. Expertiză Dedicată: Gestionam nu doar sarcinile financiare (acte, dosare, declarații) ci și căutăm proactiv zone pentru reducerea sau eliminarea riscurilor.
  3. Comunicare Eficientă: Răspundem rapid la solicitări, fie prin e-mail sau WhatsApp, oferind soluții rapide și eficiente. Când închidem luna trimitem situații detaliate, ușor de înțeles, iar când avem probleme de rezolvat trimitem lista extinsă cu punctele ce trebuie clarificate.
  4. Verificare Robotică: Utilizăm tehnologie avansată pentru a elimina erorile umane și a asigura acuratețea datelor financiare. Pe lângă analiza noastră, toate firmele trec si prin verificarea lunară de către un robot a peste 40 de variabile.
  5. Soluții: Probleme sunt in majoritatea afacerilor iar pentru fiecare avem o rezolvare. Nu doar identificăm problema, propunem și modul corect în care poate fi rezolvată.

Angajamentul Nostru pentru Calitate 

Suntem angajați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Adică:

  1. Atenție la Detalii: Fiecare aspect al contabilității este gestionat cu cea mai mare atenție și profesionalism.
  2. Responsabilitate: Ne asumăm responsabilitatea de a livra fără cusur, punând accent pe precizia lucrărilor. Când greșim (si se întâmplă) – plătim.
  3. Parteneriat de Încredere: Ne străduim să fim nu doar un furnizor de servicii, ci un Partener. Sa fim mereu prima opțiune atunci când există o nelămurire sau o noua idee pe care o ai.
  4. Siguranță Financiară: Cu fiecare document înregistrat ne gândim să eliminam riscurile posibile astfel încât afacerea ta să fie in siguranță.

Asta nu înseamnă ca nu greșim sau ca nu vom mai greși.

Înseamnă că in fiecare moment avem în vedere să fim Parteneri prin a livra Servicii de Calitate, Valoare Adăugată și Siguranță Financiară.

Vă mulțumim pentru încredere,

Nicoleta & Daniel

Fa cunostinta cu echipa

Sofia si Eva

Obiectivele noastre

Ne-am propus sa lucram cu oamenii care detin companii mici, in special din zona productiei de bunuri, pentru ca ne dorim sa-i ajutam sa creasca, sa reuseasca sa pastreze cat mai mult din banii pe care ii fac dar si sa petreaca cat mai putin timp departe de familiile lor, stresati sau deznadajduiti de hatisurile birocratiei si legislatiei contabile in perpetua schimbare.

Toti cei care au luat decizia de a-si schimba firma de contabilitate ca sa lucreze cu noi, au facut-o pentru ca le oferim trei lucruri pe care, din pacate, le-au intalnit rar in alte parti:

1

Le spunem clientilor nostri adevarul, de fiecare data

O facem folosind cuvinte pe care toti clientii nostri sa le inteleaga, indiferent de background-ul lor profesional. Pana la urma, ei trebuie sa se concentreze pe business-urile lor, nu pe dezlegatul limbii contabilicesti. Pentru a putea lua decizii bune, cu totii avem nevoie sa stim adevarul, si nici nu ne-ar trece prin cap sa omitem lucruri importante legate de situatia financiara a unei companii ca sa nu ne suparam clientii, riscand sa-i ducem pe o cale gresita, presarata cu pericole.

2

Ne respectam
promisiunile facute

O promisiune facuta de Familia Conta e o promisiune respectata. Preferam sa fim rezervati in promisiuni si generosi in indeplinirea lor, asa cum ne place si noua sa fim tratati de companiile de la care cumparam servicii si produse.

3

Analizam toate
potentialele riscuri

Nu facem doar ceea ce e simplu si ia cel mai putin timp, ci ne asiguram de fiecare data ca am analizat toate lucrurile care ar putea avea un impact negativ asupra business-urilor de familie pentru care lucram. Doar asa dormim linistiti cu totii, si clientii nostri si noi.

Lucreaza cu noi!

Daca esti gata sa ne cunosti si sa discutam despre nevoile firmei tale, da-ne un semn prin formularul din pagina de Contact sau suna-ne la numarul de telefon 0766 934 388. Stim ca nu-i usor sa iei decizia de a incheia colaborarea cu actuala ta firma de contabilitate, dar ar trebui sa stii ca procesul nu-i deloc pe atat de complicat pe cat pare iar tu meriti sa lucrezi cu cineva care chiar vrea ca firmei tale sa ii mearga bine. Intelegem foarte bine afacerile de familie pentru ca noi suntem o afacere de familie. Daca te-ai saturat sa nu primesti raspunsurile de care ai nevoie sau atentia la detalii si la nevoile companiei tale pe care stii ca ar trebui sa te poti baza, contacteaza-ne si hai sa ne vedem la o cafea pentru a discuta despre cum serviciile de contabilitate de calitate te pot ajuta.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.