Salutare,

Suntem o firma de contabilitate din București si ne dorim sa ajutam afacerile de familie sa se dezvolte utilizând serviciile noastre de calitate. Știi ca ai nevoie de o contabilitate bine gestionată pentru a te asigura ca afacerea ta este in regula din punct de vedere financiar si legal.

Noi înțelegem ca timpul si banii sunt importante pentru afacerea ta si de aceea ne asiguram ca serviciile noastre sunt eficiente si accesibile. Oferim servicii complete de contabilitate, inclusiv înregistrarea si raportarea tranzacțiilor financiare, pregătirea declarațiilor fiscale, bilanțurile anuale dar si consultanta fiscala si servicii de salarizare. Avem o bună înțelegere a legislației fiscale din România si căutam sa propunem cele mai bune soluții de optimizare oricând acestea sunt posibile.

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul necesar pentru a te asigura ca afacerea ta se dezvolta si evoluează. Noi înțelegem si respectam întocmai legile fiscale iar tu te concentrezi pe afacerea ta. Nu ezitați sa ne contactezi pentru orice întrebări sau pentru a programa o întâlnire pentru a discuta despre nevoile afacerii tale.

Speram sa ne vedem curând,

Familia Conta