E-Factura e o bătaie de cap pentru majoritatea antreprenorilor.

Certificat digital, program de facturare, salvare documente cu sigiliul ANAF… Așezate lângă mulțimea de modificări fiscale intrate in vigoare începând cu acest an obții o poză din care rezultă ca suntem cu toții bulversați.

Ne-am gândit la o soluție prin care să eliminăm toată această fricțiune pentru ca tu să te concentrezi pe afacerea ta, pentru a eficientiza fluxul de documente, pentru peace of mind.

Iți propunem SAGA WEB.

Lansată la sfârșitul anului trecut, aplicația poate conecta antreprenorul, adică tu, de contabili, adică noi. Funcționează in sistem client-server, simultan, atât din browser cât și local acolo unde noi avem baza de date a firmei tale.

Avantaje ale utilizării SAGA WEB pentru tine:

 • Compatibilitate e-Factura
  • Emite facturi direct, vizibile instant in conta. In momentul in care factura este emisă, se transmite către ANAF și se vede in același timp și în contabilitate.
  • La fel se va întâmpla și cu facturile primite de la furnizori. Când sunt emise de aceștia, se pot vedea primite în SAGA WEB, și în contabilitate.
 • Accesibilitate: Accesibil de pe orice calculator prin browser web (Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox etc.).
 • Utilizare multiplă și flexibilă: Beneficiu pentru firme cu mai multe puncte de lucru sau contabilitate externalizată; permite operarea datelor din diverse locații.
 • Integrare smartphone: In perioada următoare cei de la Saga vor lansa o aplicație disponibilă pentru Android și iOS, facilitând accesul la SAGA WEB.
 • Lucru colaborativ: Permite mai multor utilizatori să lucreze pe o singură firmă fără licențe suplimentare. Cu același username oricât de mulți utilizatori pot accesa SAGA WEB.
 • Securitatea datelor: Datele sunt salvate zilnic în cloud.
 • Eficientizarea procesului administrativ. Trecând in SAGA WEB poți renunța la licența programului actual de facturare și la cel cu certificatul digital.
 • Rapoarte contabile in timp real. Din platforma poți genera rapoarte in timp real cu privire la profit, vânzări, cheltuieli, taxe de plata, etc. in baza datelor actualizate in timp real din conta.

Totul fără niciun cost adițional pentru tine, utilizând licențele și certificatele noastre digitale.

Vrem sa fie util pentru tine, clientul nostru, să câstigi timp pentru tine și afacerea ta.

Încă mai sunt ceva dezvoltări pe care cei de la Saga le mai au de finalizat pana când modulele E-Factura sunt integrate complet și in WEB. Oricum serverele ANAF sunt blocate pentru moment și nici nu există consecințe pana la jumătatea acestui an. Deci avem vreme sa facem ok toate configurarile în perioada urmatoare.

Pentru moment soluția este valabilă doar pentru firme, nu și pentru PFA, avocați (partidă simplă).

Să avem spor, zic.

Daca ți s-a părut util, citește și articolul de mai jos in care am detaliat tot ce presupune e-Factura.